הסבר למשפט חריג בפיענוח סיטי

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

10/01/2017 | 12:18 | מאת: גבריאל

אני בן 71 חולה בסרקומה בטנית מפושטת חוזרת לאחר ניתוח. בבדיקת CT אחרונה בפיענוח ל סיטי שעברתי בשבוע שעבר נכתב: כעת ישנה קשרית לימפה פתלוגית בקוטר 2.2 ס"מ ברטרו-פריטריום הצמודה ל IVC ללא מישור המפריד. לא הודגם בבדיקה קודמת. שאלתי מה זה אומר , האם חמור להגיע בדחיפות לאונקולוג (יש לי תור עוד כ 3 שבועות) בתודה מראש גבריאל

11/01/2017 | 07:39 | מאת: פרופ' וולף

אכן צריך לברר את הממצא החדש אך לא מדובר במשהו המחייב ברור וטיפול מיידיים, מציע שתמתין לפגישה עם האונקולוג שלך.

מנהל פורום טיפול בסרטן