לפרופ לונץ שלום רב

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

16/01/2014 | 08:31 | מאת: שירה

לפרופ לונץ שלום רב אני בת 23 ואני סובלת ומיואשת כי אני סובלת מדלקות של עור התוף בשתי האוזניים ימין ושמאל וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש שנותנים לי אנטיביוטיקה אז אני מקיאה כי הגוף פיתח הקאות כתוצאה מהטיפול האנטיביוטי עכשיו המליצו לי על החדרת צינורית אוורור אבל בסוף לא עשו לי כי הרופאים טוענים שזה רק יחמיר את המצב פרופ דן פליס מאיכילוב המליץ לי על הניתוח שרק הניתוח יעזור לי אני פשוט סובלת פרופ אני לוקחת 4 כדורי אופטלגין ולא עוזר אני שמה טיפות אנסתטיק ולא עוזר אני שמה עזרקאין ולא עוזר כבר הכל נסיתי וכל הזמן הדלקות של עור התוף חוזרות לי עכשיו אני מטופלת באיכילוב שהרופא שם לא ראה שיש לי דלקת והוא לקח את הסיטי שעשיתי לפגישה במחלקה ונראה מה הם יגידו הסיטי יצא תקין עכשיו אני מחכה שיזמנו אותי לבדיקת MRI יש לי מספר שאלות למה התרופות לא עוזרות לי? (נסיתי לקחת נרוסין אופטלגין) נורופן הרופא מהקופה כבר מיואש מימני והוא טוען שאין לי דלקת בעור התוף אבל הוא חושד שיש לי דלקת בעצב האומנם? שהוא בודק את האוזניים שלי עור התוף עכור לגמרי למה? מה זה עור התוף עכור/אטום? האם הבדיקה תעזור באבחנה של בולוס מרינגיטיס כרוני? ואיך מטפלים בדלקת הזאת שהיא חוזרת כל הזמן? עשיתי בדיקות מעבדה הכל תקין עשיתי גם בדיקה לחיידק מיקופלסמה וגם יצא תקין (יצא שלילי) אבל מצד שני יש דלקת כי בפרמטר של הסירפי יש מגמת עליה למה הסירפי בקצב עליה? ומה עושים כדי להפסיק את הסבל הזה ושהדלקות יפסיקו לחזור לי? אני פשוט סובלת האם הניתוח כפתורים יעזור במצב של בולוס מרינגיטיס? כי אין לי למעשה נוזלים אבל יש לי דלקות כל הזמן תודה אני פשוט מיואשת

שלום שירה אכן יש מצבים קשים מאד לשליטה, ונראה כי זה אחד מהם. נראה כי מטפלים בך באופן רציני ואינטנסיבי ואפילו במסגרת אישפוזית קשה לשלוט במצבך. ברוב המכריע של מחלות האוזניים ניתן בכל זאת להגיע לשליטה. לצערי לא ניתן להגיע להחלטות אכחנתיות וטיפוליות במצבים כאלו מבלי לבדוק את החולה ביסודיות. בשלב זה לא נראה כי נכון מבחינתך לעבור מבית חולים לבית חולים, נסי למצות את ההמלצות של הרטפאים המטפלים בך כעת בבית חולים איכילוב. במידה ובכל זאת לא תושג רגיעה אתבהחלט מוזמנת לעבור לטיפול במחלקת אאג בביתחוליםבני ציון, בחיפה. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן