השפעת אנדומטריוזיס על כניסה להריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

20/05/2016 | 11:21 | מאת: שירני 27

שלום, אני חוששת שיש לי אנדומטריוזיס עקב דימום מפי הטבעת בזמן הוסת והפרשות חומות לפני ובסיום הוסת. רציתי לדעת עד כמה פוגע האנדומטריוס באפשרות להיכנס להריון והאם כל מי שסובלת מזה תתקשה להיכנס להריון?חשוב לציין שאני מנסה להיכנס להריון מזה 10חודשים. אובחנתי לפני חודשיים כבעלת שחלות פוליציסטיות ואני אחרי טיפול ראשון באיקקלומין שלא הצליח. תודה רבה

תלונות אלו מחלייבות הערכה ובדיקה במרפאה ייעודית אנא פני להערכה לפני המשך טיפול

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה