הריון אחרי כריתת חצוצרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/01/2015 | 12:55 | מאת: מיכל שאואר

שלום, ביוני 2014 הוציאו לי חצוצרה בניתוח לפרוסקופיה בעקבות הריון חוץ רחמי. רציתי לדעת האם אני אוכל להכנס להריון רק בחודשים שבו אני מבייצת בצד עם החצוצרה התקינה. הסבירו לי שהחצוצרה ניידת וקולטת את הבייציות מהצד ללא החצוצרה ואוכל גם להכנס להריון בחודשים שאני מבייצת מהצד בלי החצוצרה. האם זה נכון?

כן ניתן להרות גם כאשר הביוץ בצד אחד והחצוצרה היחידה שיש נמצאת בצד השני

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה