חסימת חצוצרה אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

29/04/2014 | 22:34 | מאת: אילנית

שלום רב, לאחר לידה רגילה ביצעתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית שיליה. חודש אחר כך ביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית בה טען הרופא שהוא אינו רואה את החצוצרה הימנית. לטענתו או שיש סתימה בעקבות הניתוח, או שהכל בסדר אולם יש הסתרה בגלל הריריות. לטענתו אין טעם לעשות כלום גם אם יש סתימה וצנתור הוא לא יעיל. כמו כן הוא טוען שהסיכוי להריון חוץ רחמי לא עולה כיוון שהסתימה היא ביציאה מהרחם.מה דעתך?

ניתן כמובן לבצע היסטרוסקופיה אבחנת יפת חוזרת או צילום רחם לשם קבלת מידע שלם יש כמובן חשיבות רבה למידע זה ניתן כמובן להתייחס לטיפול לאחר קבלת מידע שלם אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה