רחם מחיצתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

16/04/2014 | 19:58 | מאת: אלונה

שלום רב, בת 31. במסגרת טיפולי פוריות אובחנה אצלי מחיצה התופסת 60% מהחלל. לאחר אולטרסאןנד תלת מימד הסטרוסקופיה אבחנתית הומלץ להסירה. לפני המועד להסרתה נקלטתי בהזרעה.בשל צוואר רחם מקוצר משבוע 20 טופלתי בקרינון שמירת הריון. לבסוף ילדתי בהצלחה בשבוע 39 4. מה כעת? האם עדיין מומלץ להסירה? הבנתי כי אתה מומחה גדול בתחום. חוששת מהתערבות כירוגית שלא לצורך. אשמח לחוןת דעתך. תודה רבה

אשמח לסייע ברכות על הלידה המוצלחת יש צורך להכיר את כל המידע הרפואי לפרטיו על מנת לסייע אשמח באם תיצרי עמנו קשר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה