אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

27/02/2014 | 21:36 | מאת: הגר

בעבר הסרה של ציסטה שהתגלתה כאנדומיטריוזיס, כעבור כשנה - ציסטה גדולה נוספת שחייבה כריתת רחם ושחלה. כעת בעקבות כאבים חזקים באגן נעשה CT בממצאים שוב ציסטה על השחלה שנשארה. האם זה מחייב שוב התערבות כירוגית? האם הציסטה בטוח אנדומיטריוזיס? האם היא הסיבה לכאבים באגן? האם יש קשר לשלפוחית מכווצת ולקושי בהטלת שתן?

לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך ובדיקתך אנא צרי עימי קשר ואשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה