הידרוסלפינקס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

09/02/2014 | 16:32 | מאת: נורית

שלום עברתי ניתוח לכריתת חצוצרות עקב אבחנה של הידרוסלפינקס . שאלתי אם אכן הדבר נגרם מדלקת באגן ונגרם זיהום . האם לאחר כריתת החצוצרות הזיהום והחיידקים נעלמים , או שצריך גם טיפול תרופתי בנוסף ?נאמר לי לאחר בדיקת הביופסיה שאכן היו חיידקים אבל לא קיבלתי שום טיפול נוסף מעבר לניתוח. ואני סובלת מכאבים באגן ולא נראה לי שזה מהגב למרות שיש לי בעיית גב תחתון , הכאב הוא שונה מלחץ של החוליות . בבדיקת דם לפני הניתוח הראתה שיש זיהום כלשהוא . לא ביצעתי שוב בדיקה לאחר הניתוח . תודהךךךגגכככ

לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך ועם תלונותייך והממצאים במהלך הניתוח והממצאים בבדיקה היום באם ישנם כאבים יש לפנות להערכה ישנן סיבות שונות להתפתחות הידרוספלינגס וני משוכנע כי תוכלי להסתייע ברופאך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה