פענוח בדיקת ביופסיה לחצוצרות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

19/01/2014 | 15:40 | מאת: עירית

שלום עברתי ניתוח לכריתת שתי החצוצרות עקב חסימה ונוזל וקיבלתי תשובה לבדיקת ביופסיה לשתי החצוצרות ולא ברור לי מה הן אומרות וזאת התשובה : 1)חצורה ימנית באורך 7 ס"מ קוטר 0.7 ובצמוד לקצה פימבריאלי ציסטה בקוטר 1.3 עם נוזל צלול. 2) חצוצרה שמאלית אותם נתונים כמו בימנית בדיקה מיקרוסקופית : 1-2 Right and left salpingectomy - Bilateral hydrosalpnx Snomed :T 62110,86120 ,M-09350 תודה

שלום לך התשובות תואמות את החשד דהיינו הידרוסלפינגס-חצוצרות חסומות עם נוזל לא אוכל להתייחס מעבר לכך מבלי להכיר את תלונותייך מה היו הממצאים הנוספים בניתוח ועוד אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה