פוליפ ברחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/12/2013 | 09:03 | מאת: פוליפ ברחם

שלום רב רציתי לדעת אם פוליפ ברחם יכול לעבור/להעלם לבד? (היתה לי ציסטה בשחלה והיא עברה לבד ללא כל התערבות/טיפול) תודה

שלום לך כיצד אובחן הפוליפ? מה גודלו? האם ביצעת היסטרוסקופיה אבחנתית? האם את סובלת מאי פוריות? או דימום לא סדיר ? אם אכן מדובר בפוליפ הוא לא יעלם

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה