אדנומיוזיס שונה מאנדומטריוזיס מה ההבדל ?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

17/10/2013 | 21:19 | מאת: תהל

מדובר במצבים שונים אם כי במקרים רבים נמצאים שניהם בו זמנית וחולקים במקרים רבים תסמינים דומים אנדומטריוזיס מוגדרת כהימצאות רקמה דמויית רירית רחם מחוץ לרחם בד"כ באגן אדנומיוזיס הינה הימצאות של רירית רחם בדופן הרחם בשני המקרים מדובר בהימצאות רקמה שלא במקומה הטבעי דבר המוביל לכאבים לפגיעה באיכות החיים וקשורה גם בבעיות פוריות סקירה בנושא תופיע בסוף השבוע באתר בברכה דר סוריאנו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה