האם יש סיכוי לעבור צנתור חצוצרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

06/09/2013 | 21:05 | מאת: אוריאל

שלום ברצוני לשאול אני מנסה להרות מזה כ-16 שנה. בגיל 16 עברתי הפלה. לאחר מכן התחתנתי והיה לי הריון חוץ רחמי. ומזה כ-15 שנה אני בטיפולי ivf מתוכם היה לי הריון שהסתים בהפלה והריון מחוץ לרחם. בצילום רחם שעברתי אלו תוצאות הבדיקה רחם חלל תקין חצוצרה מימין חסימה פרוסימלית (לאחר סלפינגטומי) חצוצרה שמואל חסימה דיסטלית מעבר שמואל - מעבר ימין -פזור - שאלתי היא האם יש סיכוי שצנתור חצוצרה יעזור במקרה זה. אני כבר מיואשת בבקשה אשמח לשמוע את תגובתך

שלום לך אשמח לסייע לא אוכל לייעץ לך לאור עברך ללא היכרות עם כלל הפרטים, הממצאים כולל בדיקתך אשמח באם תיצרי עימי קשר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה