גוש גדול 5.6 על 2.7 - זקוקה לעזרה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/07/2012 | 23:16 | מאת: אופיר

שלום לאחר שגיליתי גוש גדול מאוד נשלחתי ל-CT והתגלה: עיבוי שריר הרקטוס השמאלי, באיזור האגן. גודלו של הגוש: 5.6 על 2.7. מאז ומתמיד סבלתי מכאבים עזים בזמן קבלת המחזור ורק נטילת גלולות מסייעת לי. יש לי ילדה מקסימה בת 3, עברתי ניתוח קיסרי ולא היו לי בעיות פוריות. מייעוץ ראשוני הועלה חשד ל אנדומטריוזיס או לDesmoid. הייעוץ נערך אצל כירורג אונקולוגי. לפני כחודשיים שלושה הפסקתי את לקיחת הגלולות במטרה להיכנס להריון נוסף . האם זה אופייני גידול בכזה סדר גודל? האם ייתכן שהסיבה להיווצרות הגוש הוא הפסקת הגלולות?

לא אוכל לסייע ללא בדיקתך יתכן ומדובר בגוש בצלקת הניתוחית כתוצאה מהניתוח הקיסרי שעברת נטילת הגלולות דיכאה את גדילתו והפסקת הגלולות גרמה להחמרת התסמינים אך בוודאי אינה אחראית להימצאותו הממצא גדול מאד ובד"כ הפתרון המיטבי הוא הוצאתו באם מוצא בשלמותו הסיכוי לגדילה חוזרת נמוך ביותר כאמור אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה