פעילות גופנית לאחר לפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

12/01/2008 | 09:47 | מאת: דנה

דר' סוריאנו שלום, בת 30, כ-3 חודשים לאחר לפרוסקופיה להוצאת ציסטה מהשחלה הימנית (אנדומטריוזיס), US לאחר הניתוח תקין: האם יכולים להיווצר בבטן התחתונה קרעים בכלי דם פנימיים בעקבות חזרה מוקדמת מידיי לפעילות ספורטיבית לאחר הניתוח? האם יתכנו בעיות אחרות לאחר ניתוח שכזה אם חוזרים מוקדם מידיי לעסוק בספורט (כולל תרגילי בטן, תרגילי מתיחות). האם זה יכול להסביר כאבים קלים ומיחושים באיזור זה בבטן?

כדאי להייועץ עם רופאך המכיר אותך ואת הממצאים והפעולות שבוצעו במהלך הניתוח

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה