שאלה-קשר בין הדברים?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/10/2018 | 18:36 | מאת: שואלת

בת 29.בשל כאבי בטן חזקים הגעתי למיון ובדיקת ct בטן הראתה מעיים דקים צמודים לבטן שמאלית -בקע טרנסמזנטריאלי ללא חסימה . האם בקע זה יכול לגרום לתחושת לחץ קבועה בשלפוחית השתן ולכאבים באיבר המין?

יש להכיר את כלל תלונותייך, יש לברר את מאפייני הכאב כמובן בדיקה גינקולוגית ובדיקת אולטראסאונד אינני משוכנע כי יש קשר בין הדברים ויתכן שהסיבה לכאבייך היא אחרת

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה