הפרשות צהובות בסוף המחזור

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

16/09/2018 | 02:11 | מאת: יעל

היי, אני בת 16 ובמחזורים האחרונים שלי שמתי לב שבסוף המחזור יש לי משהו שנראה כמו ריר צהוב ברחם, הוא לא יוצא לפד אבל כשאני עם טמפון בסוף המחזור ומוציאה אותו אני רואה את הריר הזה (זה נראה קצת כמו נזלת, רק בצבע צהוב בהיר). אשמח שתסבירו לי מה זה הריר הזה, מה התפקיד שלו, אם זה טבעי/צריך ללכת לבשוק את זה ולמה אני שמה לב אליו רק כשאני עם טמפון- כי הריר נתפס עליו (במילים אחרות למה הריר לא ייצא אל הפד במקרה שלא יהיה לי טמפון באותו הזמן). חשוב לציין שמדובר ביחסית הרבה ריר, הוא היה מכסה בערך חצי מהטמפון. תודה!

זוהי תופעה תקינה ואין כל סיבה לדאגה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה