רחם לא הומוגני בבדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

25/08/2018 | 17:10 | מאת: רוני

2018 | 12:49 | מאת: רוני שלום עברתי ניתוח חירום אפנדציט .בסיטי בטן שעשו לפני הניתוח כתבו רחם במנח אחורי .רחם במרקם לא הומוגני לקורלציה עם בדיקת גניקולוגית .אני בת ,49 .עברתי לפני חודשים הסטרוקופיה אבחנתית בגלל מחזור שחזר שנה אחרי אבלציה וכריתת פיליפ. מחזור שהאחרון בו היה חודש ימים ומאד קשה . האם יש מקום לדאגה או שההסטרוקופיה אמורה להרגיע .נעשתה משהו כמו חודש חודשיים לפני הסיטי. תודה

יתכן ומדובר ברחם עם אדנומיוזיס דבר שיכול להסביר את התחדשות הדימום כדאי לפנות למומחה התחום להערכה ובדיקה אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה