כריתת רחם ללא צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

28/07/2018 | 18:57 | מאת: דנה...................

שלום רב, אני צפויה לעבור כריתת רחם בטנית. מיומה גדולה מאוד . מאוד מתלבטת מאחר שלאחר התייעצות עם מספר רופאים חלקם אומרים להוריד את כל הרחם ושזה אף קשה יותר למנתח...וחלקם אומרים שיש אופציה הכל או חלקי . אני לא מבינה מדוע יש צורך להוריד חלק זה במידה והוא תקין וייתכן כי הסרתו תפגע בהנאה מקיום יחסי מין. אודה על תשובתך

לפני החלטה על ניתוח יש להכירך גילך תוכניות ילודה מחלות רקע את הבמאים בבדיקה וכמובן רצונך בשימור הרחם יש להכיר את האלטרנטיבות והמשמעות של כל אחת מהן כולל יתרונות וחסרונות אני מבין שכבר התייעצת ולכן ברורה לך דרכך ואם לא אשמח שתיצרי קשר עם מרפאתי ונשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה