אחרי לפרוסקופיה להסרת הריון הטרוטופי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/07/2018 | 07:58 | מאת: דנה

שלום, אני עשרה ימים אחרי לפרוסקופיה להסרת הריון הטרוטופי +הסרת חצוצרה. נאמר להימנע מיחסי מים למשך שבועיים, האם ניתן להגיע לאורגזמה ללא חדירה? (

ההנחיות הן מנוחה למשך שבועיים כולל פעילות מינית וכמובן ביקורת עי רופאך אשר מכיר אותך ןאת כלל הפרטים כדאי להיוועץ עימו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה