הורמונים אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/06/2018 | 21:33 | מאת: לוטם

עברתי היום היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת מחיצה ברחם. בעברי הפלה אחת בשבוע 9 והפלה מאוחרת בשבוע 21 נתנו לי מרשם להורמונים אסטרופם ופרימולוט-נור ושאלתי היא האם ההורמונים הם למטרה של שיקום הרחם והרירית או כדי לא להכנס להריון מוקדם מדי לאחר הפעולה. והאם אי לקיחתם מהווה סיכון לרחם? אני שואלת כי השחלות שלי פוליציסטיות והאיזון ההורמונלי מאוד עדין, ודוקא בחודשים האחרונים המחזור סדיר ויש ביוץ ומנסיון עבר אני יודעת שלקיחת הורמונים עלולה לשבש את זה. תודה!

כדאי להיועץ עם הרופא שנתן לך את הטיפול ומכירך היטב

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה