אנדומטריוזס ולידות - סיכון

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

06/11/2017 | 14:45 | מאת: שוני

שלום רב, בת 33 עברתי 2 לידות קיסריות 1. בגלל שיליית פתח 2. מצב עכוז לאחר הלידה השנייה הגוף שלי השתבש לגמרי המחזורים לא סדירים, ארוכים , דימומים רבים, אנמיה, דלקות שתן חוזרות, בעיות בקיבה (ריפלוקס), תחושת צריבה בשתן גם ללא דלקת,כאבים ביחסי מין , ולאחרונה הצטרפו לחגיגה גם כאבי אגן וגב תחתון קשים שלא חולפים .... תחילה חשבו שמדובר בדלקת אגן , החליפו לי 3 סוגי אנטיביוטיקה וכלום לא עזר ולא שיפר את המצב. (ביקרתי גם במיון נשים בביהח) הפנו אותי לאורולוגית שהעלתה בפניי את המושג "אנדומטריוזס" - הייתכן ??? שכל הסבל שאני עוברת מאז הלידה האחרונה קשורה לזה ? חייבת לציין שעברתי בירור גסטרו רציני שלא נמצאה שום בעיה אני אשמח לקבל הכוונה... מה עליי לעשות הלאה ואיך אפשר לשפר את איכות החיים שלי אני מעוניינת בעתיד להיכנס לעוד הריון וחוששת שלאחר הלידה הגוף יכנס לטראומה נוספת בעקבות הניתוח. תודה

פני להערכה מקיפה במרפאה לאנדומטריוזיס ותוכלי לקבל הכוונה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה