חשד לאנדומטריוס- שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

15/10/2017 | 20:47 | מאת: שונית

בת 27 מנסה להרות כשנה וחודשים ללא הצלחה.. בדיקות דם וזרע תקינות. חסר צילום רחם. מטופלת פוריות מזה 3 חודשים. לפני מחזור יש לי כאבי רגליים חזקים והכתמות חומות שיכולות להגיע ל5 ימים לפני הווסת עצמה. איך ניתן לאבחן האם מדובר באנדו? לא אמרו לי כלום בבדיקות האולטרסאונג הוגינלי

באם אינך סובלת מתלונות כל שהן , אינך חשה בהחמרה בתסמינים קיימים, כדאי אכן לבצע בדיקות כגון צילום רחם באם ישנן תלונות נוספות כדאי לפנות למרפאה ייעודית

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה