שאלה לגבי סיכוי לאנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/10/2017 | 02:24 | מאת: נינט

שלום וברכה, אני בת 32 ואם ל4, הלידה האחרונה (לפניכ3 שנים) היתה בניתוח קיסרי דחוף עקב מצוקת עובר. לא יודעת להצביע על נק' זמן מסויימת, אבל מאחרי הניתוח הקיסרי התחלתי לסבול מכאבי מחזור בלתי נסבלים שרק הולכים ומחמירים מחודש לחודש. הכאבים באים לידי ביטוי בבטן תחתונה, גב, אגן, רגליים. בנוסף יש כאבים בזמן פעולת מעיים ומתן שתן, לחץ נוראי על םי הטבעת ועל שלפוחית השתן (למרות שלא מלאה). ישנם כאבים גם בקיום יחסים בחדירה עמוקה. מה הסבירות שתתפתח אצלי אנדומטריוזיס, האם יש צורך בבדיקה או שאפשר לחכות? יש לציין שמזה חצי שנה אנחנו מנסים להרות ללא הצלחה. בברכה.

כדאי לפנות להערכה יתכן וכאביה קשורים להידבקויות שנוצרו לאחר הניתוח, יתכן ולכאבים אלו סיבה אחרת, כדאי לפנות להערכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה