לפרוסקופיה כריתת חצוצרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

16/09/2017 | 21:52 | מאת: עדי

שאלה קצת מוזרה.. אבל מציקה לי... עברתי לפני יומיים ניתוח לפרוסקופי לכריתת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי. שאלתי היא - ההריון היה בחצוצרה בצד ימין, אך יש לי שני תפרים דוקא בצד הנגדי - צד שמאל (ועוד אחד בטבור) האם יתכן שהיתה טעות והסירו את הצד הלא נכון? או שפשוט מחדירים את המכשירים מהצד הנגדי? אשמח אם תוכלו להסביר לי את העניין, תודה!

אין קשר בין החתכים למיקום ההריון החוץ רחמי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה