איזה גלולה ליטול אחרי ניתוח אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/08/2017 | 09:37 | מאת: ליאת

שלום, בת 29 אף פעם לא נטלתי גלולות ופעם ראשונה היתה באוקטובר 2016 התחלתי ליטול ויזאבל במשך 5 חודשים רצוף... באמצע מרץ קיבלתי זריקן לוקרין כהכנה לניתוח והפסקתי עם הויזאבל ובסוף יוני 2017 עברתי ניתוח אצלך להוצאת נגעים והפרדת הדבקויות..אתה מנתח מושלם ותותח!!! היום 21/8 התפוגג לו הלוקרין וקיבלתי מחזור.. אני יודעת שאסור לקבל מחזור לכן אשמח לדעת איזה גלולה הכי מומלצת לי... אני צריכה לקחת היום גלולה ראשונה עקב התפוגגות הלוקרין אני מעשנת סגריה ביום ולא סובלת מקרישיות יתר מעדיפה גלולה בלי תופעות של השמנה מצבי רוח שיעור יתר וכו... מה מתאים לאנדומטריוזיס? אשמח לתשובתך אני פונה בפורום כי אין מרפאה עד סוף אוגוסט.

תתקשרי היום למרפאה נשמח כמובן לסייע

29/08/2017 | 18:22 | מאת: ליאת

תודה רבה לך אצור קשר ערב מצויין.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה