בקע לאחר לידה עם התאוששות מסימפיזיוליזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

30/07/2017 | 08:49 | מאת: לילך

ד״ר שלום אני שלושה וחצי חודשים לאחר לידה. ביצעתי היום אולטראסאונד עקב גולה באזור מעל הטבור שהתבררה כבקע גולש קטן עם פתח כ1 מ״מ האם זה מצריך טיפול? המנעות מתרגילי בטן או הרמת משאות? המשך מעקב? ללא קשר סובלת מאנדומטריוזיס קל ומתאוששת עדיין מסימפיזיוליזיס של ההיריון שהצריך כסא גלגלים. אשמח להמלצותייך תודה לילך

כדאי לפנות לכירורג כללי המומחה בתחום זה לקבלת המלצות

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה