האם זה מחשיד לאנדמטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/07/2017 | 17:45 | מאת: ננוש

אני בת 27 ובריאה בד"כ. לאחר 2 לידות (אחת מהן בקיסרי) ונטילת גלולות במשך שנה, אני מספר חודשים ללא גלולות ומנסה להרות (לא הצליח בינתיים). התחלתי לסבול מכאבי מחזור קשים מאד - החל מיומיים לפני המחזור בצורה הדרגתית, השיא ביום המחזור הראשון. בתחילת המחזור יש לי תחושה קשה שכאילו הגוף רוצה לפלוט את הדימום ולא מצליח, כאילו אני מתאמצת במתן שתן. א"כ המחזור מגיע- בד"כ כבד וארוך. בנוסף באמצע המחזור כאבי ביוץ קשים וחדים (בדיקת ביוץ יוצאת חיובית). אני ממש מתקפלת מהכאבים ומוכרחה ליטול משככים. כל התופעות הללו התחילו רק בחודשים האחרונים. האם זה מעורר חשד לאנדימטריוזיס? איך בודקים בצורה יותר מדוייקת?

תלונות אלו מחייבו7ת העכה ובדיקה לא ניתן לאבן ללא היכרות עימך ובדיקתך כולל בדיקת על קול מקיפה אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה