בדיקת פיפל ולקיחת קומדין

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/06/2017 | 08:57 | מאת: זיוה

אני בת 74, הוצע לי לעשות בדיקת פיפל עקב דימומים. אני לוקחת קומדין, אחרי ניתוח החלפת מסתם מכני. INR - 2.5-3.5 האם הבדיקה היא פולשנית ועלולה לגרום לדימום? האם יש צורך להוריד את ערכי הINR? אם בבדיקת הדם לא יופיעו ממצאים סרטניים האם אפשר לוותר על בדיקת פיפל? תודה רבה.

ניתן לבצע את הבדיקה כומו גם היסטרוסקופיה אבחנתית ללא הפסקת הטיפול וללא חשש מדימום אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה