איכות חיים אחרי כריתת רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/06/2017 | 22:10 | מאת: ציפי

אני בת 39, שנה וחצי אחרי כריתת רחם ושחלות עקב שרירנים. אחת לחודש-חודשיים חווה כאבים בבטן, אולי על רקע ביוץ. מרגישה גם בליטה בבטן. בבדיקת ct הודגם מבנה עגול בגודל 19.6 מ״מ בסמיכות 18 יחידות hu אשר גבוהה במקצת לנוזל פשוט. אני חווה ירידה באיכות חיים עקב תחושה של בליטה בבטן וכאבים בזמנים מסויימים (בבוקר לפני מתן שתן, ביחסי מין ועוד). האם יש אפשרות לטפל בממצא כזה?

לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך בדיקתך בירור הממצא והכרת כלל תלונותייך יש כמובן אפשרות לטפל אך יש הכרח בבירור

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה