ציסטה בשחלה איך ניתן לטפל

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

28/05/2017 | 00:07 | מאת: דנה

בת 42 רווקה נמצאת בטיפולי פוריות ב 24.3 עברתי הזרעה על ביוץ טבעי קיבלתי רק זריקת אובטרל לפני ויום אחרי ונקלטתי אך היתה הפלה טבעית בשבוע 7+3 היו דימומים מאסיבים כמה ימים והפסיק וכעת נמצאת במעקב לאחר הפלה (היום כ3 שבועות לאחר מכן הבטא ירדה ל 20 אך נמצא ממצא ציסטי עכור 40 מ"מ ולפני שבוע זה היה 24 מ"מ ) הרופא אומר שהכל בסדר ולהמשיך לבצע מעקב ) אך אני מודאגת , מה זה אומר ? האם יש מה לעשות או שבמחזור זה אמור להסתדר ? תודה מראש

לא אוכל לסייע ללא היכרות עם כלל הפרטים כולל מאפייני הציסטה יש להמתין לקבלת הווסת ולחזור על הבדיקה חשוב כמובן להכר את תלונותייך באם ישנן, עברך הרפואי והגינקולוגי אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה