נישה בצלקת מניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

14/03/2017 | 19:20 | מאת: אופיר

שלום ד"ר סוריאנו, בהיסטרוסקופיה אבחנתית אובחנה נישה גדולה ועמוקה בעקבות 3 קיסריים קודמים. ההבחנה נעשתה לאחר שלא הצלחתי להרות טבעי. אני בת 40, לאחר לידות הקיסרי נקלטתי טבעי להריון שבסופו גרידה (שק הריון ריק) כרגע בתהליך תרומת ביצית, פעמיים החזרה שנכשלה, בקרוב החזרה שלישית. האם יש סיכוי טוב להקלט עם תרומת ביצית כשיש אבחנה של נישה בצלקת? או שאין סיכוי ולא ניתן להרות עם ממצא זה? להתייחסותך אודה, אופיר

לעיתים אכן נישה עשוייה לגרום להפרעה דימום לא סדיר , אי פוריות ולעיתים מסכנת את ההריון באם מדובר בדופן דקה במיוחד לא אוכל להוסיף ללא בדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה