הסבר על הבדיקה

דיון מתוך פורום  רשתית

14/05/2013 | 14:07 | מאת: עליזה

שלןם רב. זאת הבדיקה. re ns1 le punctate PSC peripheral opacity fo re normal disc no PVD le acute PVD no holes or traction peripheral retina normal macula vasculare/ לאחר בדיקה עם עדשת גולדמן הופיע le subconj hemo temporal sode/ הייתי מבקשת לדעת באיזה סיכון אני כמובן אהיה בהשגחה. בתודה עליזה

שלום עליזה כמובן, הרופא שבדק יידע להסביר לך טוב יותר את הממצאים - שכן הוא בדק אותך ושמע את מה שמפריע לך. בכל זאת- הבדיקה נשמעת בגדר הסביר. התחלה מאד לא משמעותית של קטרקט (עכירות בעדשת העין) וכן שינויים בג'ל העין (זגוגית).

מנהלי פורום רשתית