קוצר ראייה, קרעים ברשתית ולידה

דיון מתוך פורום  רשתית

14/04/2013 | 14:06 | מאת: אולגה

שלום רב! אני בת 35, סובלת מקוצר ראייה מגיל צעיר.לפני 12 שנה הגעתי למספר מינוס 13 ואז עשיתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים.כיום המספר שלי הוא מינוס 2.5 בשתי העיניים וכל כמב זמן יש ירידה. בנוסף, עברתי פעמיים טיפולי לייזר בשל קרעים ברשתית. אני בהריון שלישי.לפני כן עברתי לידה אחת רגילה וניתוח קייסרי. האם יש מניעה בשל כל הסיפור הראייה והרשתית לעבור לידה רגילה?מה ההמלצה לגבי זה מצד רופאי עיניים?האם מומלץ ניתוח קייסרי? לתשובתך אודה.בברכה.

שלום. ככל הידוע היום אין בסיפורך מניעה מללדת בלידה רגילה... בהצלחה

מנהלי פורום רשתית