בצקת ברשתית והזרקת אוזורדקס.

דיון מתוך פורום  רשתית

11/11/2016 | 05:07 | מאת: שלמה

עברתי ניתוח לתיקון הפרדות רשתית לפני שנתיים וחצי. בבקורות לאחר הניתוח נמצאה בצקת שטופלה פעמיים בזריקות אוזורדקס בהפרש של חודשיים בין הזריקות. כחודש לאחר כל זריקה נראתה נסיגה בבצקת אך לאחר חודשיים הכל חוזר כמקודם. השאלה שלי מה המשך הטיפול לאחר 2 כשלונות. האם ממשיכים באוזורדקס? האם ידוע שאחרי 2 הזרקות וחזרה של הבצקת יש סיכוי להפסקה מוחלטת בחזרה של הבצקת? בתודה מראש.

שלום שלמה יש מצבים בהם הבצקת לא חולפת. סטרואידים (ביניהם אוזרודקס) יועים כמשפיעים על ספיגת בצקת.... לכן זה הטיפול שנבחר. איני מכיר את בדיקתך במדויק- לכן ייקשה עלי להחליט מה הלאה. עדיף להשאיר זאת לרופא הבודק אותך

מנהלי פורום רשתית