7חודשים לאחר ניתוח ויקטומניה

דיון מתוך פורום  רשתית

12/07/2016 | 01:58 | מאת: עופר

שלום ד"ר מס שאלות, 1. לםני עשר שנים בוצע לאסיק האם זה מה שגרם לי לקרעים ובתוך שבוע להפרדות? (אין לי קוצר ראייה ולא סכרת) 2. האם העין אחרי הלייזר 360 היא יותר חזקה מרשתית שנדבקה בהוולדנו? :) 3. מה הסיכוי שיהיה לי בעין השניה א היה לי בעין אחת? העין השניה אני רואה שערות צפות במשך שנים 4. אני אמור לעשות לייזר יאג מה הסיכוי שכתוצאה מהניתוח תהיה בעתיד הפרדות ?

שלום עופר 1. לםני עשר שנים בוצע לאסיק האם זה מה שגרם לי לקרעים ובתוך שבוע להפרדות? (אין לי קוצר ראייה ולא סכרת) לאסיק לא גורם להפרדות רשתית! קרעים ברשתית עשויים לגרום להפרדות רשתית. לאנשים עם מיופיה (קוצר ראיה) יש יותר סיכוי סטטיסתי לכך. הם גם אלו העוברים (לרוב) ניתוח לאסיק... 2. האם העין אחרי הלייזר 360 היא יותר חזקה מרשתית שנדבקה בהוולדנו? :) אצל מי שיש הפרדות/מיופיה/קרעים - כן! 3. מה הסיכוי שיהיה לי בעין השניה א היה לי בעין אחת? העין השניה אני רואה שערות צפות במשך שנים סיכוי נמוך מאד, אולם יותר מאשר מי שלא היתה לו כבר הפרדות רשתית 4. אני אמור לעשות לייזר יאג מה הסיכוי שכתוצאה מהניתוח תהיה בעתיד הפרדות ? זהו טיפול מרפאה מאד יעיל ובטוח - אם כי יש סיכוי לקרעים ברשתית. מאד נדיר! בהצלחה

מנהלי פורום רשתית