זריקת ozurdex לעין

דיון מתוך פורום  רשתית

29/06/2016 | 01:03 | מאת: נתן

שלום, יש לי כמה שאלות לגבי זריקה הנ"ל: 1. האם לאחר הזריקה יש תופעות כמו אחרי זריקת קנלוג (שיש בועה שחורה שמכסה את העיין במשך שבועיים ) אם כן, לכמה זמן התופע כי הבנתי שהזריקה פעילה לאיזה 3 חודשים. 2. האם זריקה נחשבת לבטוחה יחסית לשאר הזריקות ? והאם יש סכנות מיוחדות לזריקה כזאת ? 3. הבנתי שזה סוג של שתל, האם הוא מפריע ומרגישים אותו בעין ?

שלום נתן 1. האם לאחר הזריקה יש תופעות כמו אחרי זריקת קנלוג (שיש בועה שחורה שמכסה את העיין במשך שבועיים ) אם כן, לכמה זמן התופע כי הבנתי שהזריקה פעילה לאיזה 3 חודשים. כן, ניתןל לעיתים להבחין בשתל מרחף בעין לזמן מה 2. האם זריקה נחשבת לבטוחה יחסית לשאר הזריקות ? והאם יש סכנות מיוחדות לזריקה כזאת ? בכל ההזרקות אין הרבה סיכונים (יש מעט). עם אוזרודקס ושאר הסטרואידים - יש סיכוי קטן לעליית לחץ תוך עיני. 3. הבנתי שזה סוג של שתל, האם הוא מפריע ומרגישים אותו בעין ? לא - הוא בתוך העין ואינו מורגש

מנהלי פורום רשתית