טשטוש לא רואה טוב מרחוק

דיון מתוך פורום  רשתית

20/05/2016 | 15:30 | מאת: שני

בת 40 בבדיקה אצל האופטיקאית לא הצליחה לשפר לי את הראייה מספר 4 ושלחה אותי לרופא עיניים גם שם לא הצלחתי לראות מרחוק ואני צריכה לעשות צילום oct...הוא זרק שאולי מדובר בבצקת רשתית ... אני בלחץ!!! שמתי לעיתם רחיקות עדשות מגע משקפיי ראיה כמעט ולא האם זה משו שיכול להשפיע זיהום מעדשות המגע או שלא שמתי משקפיים עם מספריחית גבוה 4 ??חשוב לציין שאף פעם לא היתה לי ראיה 66 התרגחתי לראות לא טוב יכול להיות שמדובר בamd??שנגרם בגלח עדשות מגע/חוסר משקפיים??ואם מדובר בamd זה בלתי הפיק ויכול להגרם לי עיוורון?????

שלום שני מה שאת שואלת זו רפואת עיניים על רגל אחת. יש כל כך הרבה סיבות לפגיעה בראיה- לכן הולכים לבדיקה. הרופא שולח לעוד מדידות לפי הצורך וכך מתקדמים באבחנה.

מנהלי פורום רשתית