ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  רשתית

29/11/2015 | 11:08 | מאת: אושרת

שלום רב, ראשית תודה רבה הפורום המבורך הזה. אני בת 30 ויש לי היפרדות רשתית בשני אזורים שונים בעין וזאת לאחר חיגור שעברתי לפני 3 חודשים ולא צלח. ההיפרדויות ממקומות ב5:30-6:30 ו9:00-11:30. רציתי לדעת האם לאחר ויטרקוטמי אני אמורה להיות עם תנוחת ראש למטה ובהתאמה להיפרדות אך ההיפרדויות במיקומים כה שונים אז כיצד ניתן להיות בתנוחת ראש אופטימלית והאם זה עובדה זאת פוגעת בסיכויי הצלחת הניתוח?

שלום אושרת מצטער על הניתוחים והצורך בהם. בעיקרון - זה אכן בלתי אפשרי טכנית... לכן על המנתח להחליט מה לשים בעין במקום הג'ל המוצא.... גם סיליקון זו אפשרות סבירה לפי תיאורך.. בהצלחה

08/12/2015 | 15:36 | מאת: אושרת

סליחה דוקטור אבל מה הכוונה לא אפשרי טכנית? זה אומר שהכנסת גז לא באה בחשבון כלל? האם השמת הראש כלפי מטה אינה מספיקה? תודה

מנהלי פורום רשתית