AMD רטוב מתקדם

דיון מתוך פורום  רשתית

31/05/2015 | 19:22 | מאת: יוסף

שלום ידוע לי שהתשובה פה אינה מהווה תחליף לייעוץ מסודר ובכל זאת רציתי לשמוע את דעתך. האם קופח כללית נוטה לאשר הזרקת לוסנטיס כאשר קיימת צלקת/תהליך דיסקיפורמי עם שארית נוזל מעליה, עם חדות ראייה 1/60, ולאחר כישלון טיפול קודם או שהצלקת עצמה מהווה במרבית במקרים סיבה לדחיית האישור. אשמח לקבלת תשובה מפורטת. תודה רבה זה חשוב לי מאוד.

שלום, יש בקופות החולים בקר- זה לרוב רופא מהתחום המדובר (כאן רופא עיניים) המאשר על פי המקרה והרפואה. אין לי תשובה יותר מדוייקת- איני עוסק בזה. בברכה, ד"ר נדב בלפר.

מנהלי פורום רשתית