כלי דם תקינים על עצב הראיה

דיון מתוך פורום  רשתית

19/03/2015 | 14:12 | מאת: סם

שלום רב, בת שלושים, מרכיבה משקפיים מזה כעשרים שנה עם קוצר ראיה בסביבות מינוס 8 ואסטיגמטיזם של 2. לאחרונה החלפתי משקפי ראיה (הורדה מינורית במספר - ירידה של חצי בצילינדר ושל רבע בקוצר הראיה). ביקרתי השבוע אצל רופא עיניים שמצא כלי דם על פני הדיסקה האופטית מימין שנראים תקינים ופיתול כלי דם עם חציה של הקןטב האחורי ברשתית ימנית. שאר הממצאים שבדק תקינים, עין שמאל תקינה. על מה יכול הדבר להעיד? האם יש קשר לדלקתיות סיסטמית המתבטאת בעין? תודה מראש,

שלום סם גם הרופא שבדק מציין שנראה לו שהממצא תקין..... איני יכול לסתור זאת בלי לבדוק. אם יש מקום לספק - אולי שווה להיבדק ע'י רופא נוסף.

מנהלי פורום רשתית