קריעת רשתית - וניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  רשתית

27/02/2015 | 19:19 | מאת: אלירן. ב

שלום רב, סבתא שלי, כיום בת 73, עברה לפני 3 שנים ניתוח ברשתית וקטרקט, משום שהרשתית שלה נקרעה. הניתוח כשל וכעת עין ימין שלה אינה תקינה. הייתי שמח לדעת: 1. האם ניתוח קטרקט בעין שמאל (בשל הצורך בו), יהיה החלטה נבונה? ישנו את הפחד שגם ניתוח זה ייכשל וראייתה תיעלם. 2. האם במצבה הנוכחי, זה אפשרי לה לשהות בספא של זרמי מים תרמו- מינרלים בטמפ' די גבוהות (עד 40 מעלות). תודה רבה

שלום אלירן אין מניעה משהיה בספא/ סאונה למיניה ההחלטה על ניתוח בעינה השניה צריך להיות קשור לני דברים: 1. האם יש צורך רפואי (!) לנתח?- אם כן הרופא יסביר מדוע ומה הסיכון אם לא. זה לא שכיח. 2. האם יש פגיעה באיכות חייה עקב הראיה המופחתת ועד כמה? בכל ניתוח יש סיכון אולם ניתוח קטרקט נחשב בטוח מאד....

מנהלי פורום רשתית