כאבים בפתיחת העין

דיון מתוך פורום  רשתית

16/02/2015 | 23:56 | מאת: שלמה ז.

שלום וברכה אני שנה וחצי אחר ניתוח חיגור בתל השומר ועדיין כשאני מתעורר בפיתאומיות מתוך שינה עמוקה בלילה יש לי כאבים בפתיחת העין ולוקח זמן ליפתוח אותה האם שייך שעדיין לא החלים הפצע בעין וכן לפעמים כואב לי כשאני לוחץ על צד העין האם זה תופעות מהניתוח

שלום שלמה ייתכן ויש לך פשוט יובש. נסה טיפות תחליפי דמע במשך היום ומשחה ליובש בלילה (זו לא תרופה- אז אין ממש תופעות לוואי). קשה להאמין שיש עדיין פצע ניתוחי אחרי שנה וחצי.... בכל אופן אין תחליף לבדיקה על ידי רופא עיניים.

מנהלי פורום רשתית