בעיית עינים

דיון מתוך פורום  רשתית

27/12/2014 | 12:44 | מאת: bill

גיסתי בת 66 סוכרתית מאוזנת,אובחנה לפני מספר חודשים,בעין ימיןERM,ללא תלונות עדיין. חדות ראיה 6/15 עין ימין עם חריר 6/9 , בשמאל6/6,בשתי העינים מקע קידמי שקט ותקין.בעדשותNS בשתי עינים בקרקעית FVD,דיסקה תקינה קלינית ללא ERMמשמעותי רשתית צמודה בשמאל הקרקעית תקינה הכולל המקולה סיכום RE ASYMPTOMATIC ERM STABLE אפשר בבקשה לקבל הסבר בשפה מובנת,והמלצות מה עושים. בברכה

ביל שלום, הטוב ביותר הוא לקבל הסבר מהרופא הבודק, כמובן.... בעיקרון יש בעיה עדינה של קרום הצומח על המקולה (מרכז הראיה ברשתית) וקטרקט מינימלי אשר כרגע אינם מפריעים במיוחד לאיכות הראיה. נראה שכרגע יש צורך בתיקון משקפיים בעין ימין. הייתי ממליץ על מעקב כל 3-5 חודשים עם OCT ... בברכה, ד"ר נדב בלפר

מנהלי פורום רשתית