עיניים ולב

דיון מתוך פורום  רשתית

06/12/2014 | 15:39 | מאת: טומי

יש לי מס גבוה מאד בשתי העיניים( 15 ו 20) בעבר היה לי קרע ברשתית ועברתי גם לייזרים לאיחוי קרעים בתחילתם שלא הגיעו להזרקת גז אני מתעתד לעבור השתלת שיער ( כנראה כוק ולא סטריפ) האם ביצוע פרוצדורה כזו מסכן עיניים במצבי ? הבנתי שישנם מדלל דם שצריך לקחת אחרי האם זה מסכן עיניים ? כי ישנם תחליפים במקרה שאסור קומדין בשם ריברוקסבן (קפרלטו) ופרדקסה ( הגנרי דביגטרן) האם הם טובים ולא מזיקים במקרה כזה ?

שלום טומי לא ידוע לי קשר בין מדללי דם או פעולה כלשהי בשיער בעלת השפעה על קרעים ברשתית העין בהצלחה בטיפול

מנהלי פורום רשתית