נקודות שחורות ועננים בעין שמאל

דיון מתוך פורום  רשתית

30/05/2014 | 18:26 | מאת: dan

שלום...יש לי בעיה עם עין שמאל. לפני כחמש שנים נכנס לי משהו לעין (גרגיר חול כנראה) ומאז אני מרגיש כאבים ונימולים בעין שמאל ובחצי ראש השמאלי שלי לפרקים. לפני כחודש הושפזתי לשלושה ימים עקב חולשה ביד ורגל ימין, טשטוש ראה, קושי בדיבור וחולשה בצוואר. כשבועיים אחרי השחרור שמתי לב שיש לי נקודה שחורה וכתם צפים בעין שמאל....עכשיו אני רואה כבר שלוש נקודות שחורות. יש לציין כי הנקודות השחורות והענן לא נעלמים אף פעם מעין שמאל. בעין ימין לפעמים רואה שתי נקודות שחורות צפות בתחתית העין. עשיתי בדיקת רשתית שיצאה תקינה לחלוטין וגם שדה הראיה תקין, כמו כן רואה 6/6 לפי הבדיקה למרות שבכל זאת יש טשטוש קליל בעין שמאל. אציין גם שהופיעה תופעה של צלצול באוזן השמאלית שמתגבר בעת שכיבה. אשמח לשמוע איזה בדיקה עוד עליי לבצע...

שלום דן רוב התיאורים שאתה מתאר נשמעים לי כמו בעיה במערכת העצבים - לא עיניים. אין ספק כי המעקב והבירור הנדרשים הם נוירולוגיים. בעניין הענן/נקודות - זהו כנראה שינוי בג'ל העין- ממצא שכיח. לרוב - יש צורך בבדיקה של רופא עיניים ולא בדיקות נוספות. איני חושב שזה קשור בצורה כלשהי ל"גרגר" שנכנס לעין בעבר

מנהלי פורום רשתית