קופת חולים כללית - זריקת אוזורדקס

דיון מתוך פורום  רשתית

30/04/2014 | 20:52 | מאת: אלון

בתי סובלת מאובאיטיס ווסקוליטיס בשתי העינים לפי המלצת הרופאים במרכז הרפואי איכילוב עליה לקבל זריקת אוזורדקס. קיבלנו את האישור מקופת חולים אך איש לא יודע לענות לנו מהיכן אנו מקבלים את הזריקה. לפי מה שידוע לנו אנו צריכים להגיע לבית החולים עם הזריקה. מה עושים ? לפי פונים? בתודה מראש אלון

שלום רב אלון. מצטער אך איני יודע בוודאות. אני מניח שרופא העיניים שהמליץ יוכל לכוון אתכם בהתאם למקום המגורים וקופת החולים שלכם. בברכה, ד"ר נדב בלפר.

מנהלי פורום רשתית