לאחר לייזר יאג

דיון מתוך פורום  רשתית

19/01/2014 | 15:49 | מאת: עדינה

עשיתי היום לייזר יאג . לאחריו אמי מאגישה צריבה מאןד חזקה טשטוש בעיניים ואני משתמשת במקסידקס עקב בצקת שנוצרה בעקבות היאג לייזר. האם זוהי תופעה שגרתית?? הרופא אמר לי זתוך שעתיים אני אראה שיפור בראייה אילם זה לא כך מתי אוכל לחוות שיפור משמעותי בחדות הראייה

שלום עדינה בדרך כלל תיתכן צריבה לאחר הלייזר בשל עדשת המגע שהיתה בעין בעת הטיפול. המקסידקס ניתן על מנת למנוע בצקת..... הראיה אצלך אולי תשתפר יותר מאוחר... הייתי ממתין בסבלנות עוד יום יומיים - ואז ניגש לבדיקה.

19/01/2014 | 18:29 | מאת: עדינה

דוקטור בלפר, זה לא נשמע מלבב המיוחד , כשאומרים לי אולי תשתפר?? יש סיכוי שלא או שיקח הרבה זמן?? הרופא שביצע את זה אמר לי שתוך שעה לאחר הלייזר יאג אני אתחיל לראות טוב יותר במה זה תלוי?? מה מפריע לעין לראות?? אנא הפח בי תקווה.

שלום שוב איני יכול לבדוק אותך מרחוק.... אם עד עתה אין שיפור אני מציע לגשת להיבדק. אולי זה ממצא פשוט וזניח ותוכלי להירגע.

מנהלי פורום רשתית