טשטוש בראיה

דיון מתוך פורום  רשתית

20/01/2013 | 14:10 | מאת: ליאורה

בשבוע האחרון התחלתי לחוש טששוש בראיה כתוצאה מאור פלורנסט או מסך מחשב, בבדיקה מול רופא עינים נמצא תקין אך יש בעיה של רשתית צמודה . הרופא נתן לי דמעות טבעיות וזה לא מועיל. המלצות למנוחה לעיניים לא הועילו כי זה מופיע אחרי כמה שניות שאני מתחילה לשבת מול המחשב. יש לציין שעבודתיי הינה מול מחשב. (הנני כבר שנים עובדת באותו מקום) האם ניתן לעשות משהו נוסף?

שלום לחאורה זהו תאור של רשתית תקינה. על פי הטיפול אני מניח שמדובר ביובש. נסי יותר טיפות. לוקח לזה זמן להשפיע. בהצלחה

מנהלי פורום רשתית