דלקת בעין לאחר ניתוח חיגור

דיון מתוך פורום  רשתית

09/06/2020 | 09:23 | מאת: נירה

לפני כחודשיים עברתי ניתוח חיגור בשל הפרדת רשתית. לאחר סיום הטיפול בתרופות, מעקב וביקורות. התפתחה לי דלקת בעין שמאל (העין של הניתוח)דלקת שנמשכה כחודש ימים וטופלתי באנטיביוטיקה (תמאצין).בהמלצת רופא בקהילה, הפסקתי את האנטיביוטיקה ועתה מטפלת בטיפות שטיפה וסיסטיין. האם תופעה זאת של דלקת היא תופעה נפוצה שקורית לאחר נתוחים מהסוג הנ ל? כיצד להתמודד עם הדלקת?

שלום. דלקת היא הדרך של הגוף לטפל בבעיות כמו זיהום, אבל גם להחלים מניתוח או פציעה. אם אין זיהום וזה חלף- נשמע בסדר

מנהלי פורום רשתית