ניוון רשתית וניתוח קטרט

דיון מתוך פורום  רשתית

09/12/2019 | 21:18 | מאת: שחק דוד

אני סובל מניוון רישתית מזה כ15 שנה ומוזרק בסורוקה תחילה באויסטין דרך לוסנטיס ובשנתיים האחרונות באליה כל חודשיים. עין אחת כבר במצב גרוע אחרי זיהום וניתוחים.עין שניה בירידה מהירה ועומדת לפני ניתוח קטרט לעדשה טורית.מה הסיכון -אם קיים בניטוח כזה כאשר זאת העין היחדה בה אני רואה? תודה

שלום ניצוח קטרקט הוא בדרך מכלל בטוח מאד. אין לניוון הרשתית משמעות מבחינת מידת הסיכון. כמובן, הדיון על הצורך בניתוח משמעותי שבעתיים כשזו העין הטובה/יחידה. בהצלחה

מנהלי פורום רשתית